Mevlana Ortaokulu

Telefon : 0 416 225 26 20
WEB https://adiyamanmevlana.meb.k12.tr
Adres : ZEY KÖYÜ MALTEPE MEVKİİ MALTEPE KÜME EVLERİ ADIYAMAN MEVLANA ORTAOKULU BLOK NO: 1/1 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ADIYAMAN
VİZYON : Fark yaratan bireyler yetiştirip, farkını fark ettiren ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Olaylara sorgulayıcı ve eleştirel yaklaşabilen, öğrenmeyi öğrenen, özgüven duygusu gelişmiş, akla ve bilime değer veren, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz LGS sınavlarında her yıl başarı puanını arttırmakta olup sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda yerel ve ulusal düzeyde dereceleri bulunmaktadır. (Ör: TKY ekip dalında Türkiye 3.lüğü.)

Öğretim Şekli :Tekli
Servis : Yok.
Ulaşım : Kolej Dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Fatih mahallesi 21152. sokak no:1 merkez ADIYAMAN (Okulumuz şehir merkezinde olup Malatya yolu üzerindedir.)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği.
Proje Çalışmaları :